Thursday, November 12, 2015

Muhammad Syahir Nazmi Bin Mohd Saifullizam Kelahiran yang dinanti

Lama tak update blog... Hahahahha.. Maaf yaa tak sempat nak update.. Kelahiran Muhammad memang tak dijangka.. Ibu dan ayah dah bisik2 kat Muhammad keluar 13.04.15 tau... Tapi tanggal 31.03.15 Muhammad dah tak sabar nak tengok dunia... Ibu tau sayang tak sabar nak jumpa ibu, ayah dan orang2 yang menyayangi Muhammad kan.. 30hb Mac dah start sakit 5 minit sekali tapi bukaan tetap 2cm saja.. Pukul 4 pagi kejutkan encik suami bagitau sakit sangat tapi bila panggil nurse bukaan tetap mcm tu saja.. Kul 7.30 pagi doktor cakap tak boleh tunggu dah.. Tak nak nanti baby lemas.. Pukul 8.27 am selamat dilahirkan anugerah Allah kepada kami Muhammad Syahir Nazmi Bin Mohd Saifullizam.. Menitis airmata aku saat melihatnya...
 Kelahiran yang dinanti


Comey mcm sapa ni aaa

 Mcm best aja tido

Ayah dgn anak sama style

Majlis berbuka puasa

Rambut Muhammad dah tak ada... Ibu dgn ayah dh cukur lagi sekali sempena aidiladha

Ikut ayah dgn ibu 

Pure betik 1st solid food Muhammad

Ujian buat kami.. Muhammad kena sawan demam panas... 

Ni gmbr semalam 11.11.15.. yea Muhammad dah boleh duduk sendiri...

Cinta hati kami... Semoga Allah pelihara Muhammad dan kami sekeluarga.. Paling penting Allah makbulkan doa Puan Cin.. Nak bahagiakan mertua di hari tua diaorg... 

No comments:

Post a Comment